Gratis verzending NL & BE
Snelle levering
30 Dagen bedenktijd
Veilig & achterafbetalen

Telefoonhouder motor

Heerlijk op je motor overal naar toe rijden. Je voelt je zo vrij als een vogel alleen je hebt het gevoel dat je iets mist. Je wilt namelijk een bepaalde bestemming bereiken maar je hebt geen idee hoe je daar moet komen.

Waarschijnlijk ben je ook op zoek naar een goed alternatief voor een duur navigatie systeem. Dan hebben wij voor jou de oplossing!

Je telefoon heeft een hoop functies met onder andere een navigatie app die jou precies de kant opstuurt waar je heen moet. Dit is natuurlijk super handig en kan ook op de motor gebruikt worden. Maar waar moet jij je telefoon dan neerzetten? Je kunt hier een telefoonhouder voor gebruiken. Je bespaart dan een hoop geld voor een duur navigatiesysteem en een telefoonhouder is veel makkelijker te bedienen. Je weet namelijk al hoe je telefoon werkt. Een navigatiesysteem heeft te veel onnodige opties die je niet gaat gebruiken. Ook ben je meestal langer bezig met het instellen van de juiste opties.

Ook voor muziek luisteren en de telefoon opnemen is een telefoonhouder geschikt.

Maar welke telefoonhouder kun je dan het beste kopen?

Als je dit artikel leest heb je waarschijnlijk een motor en vind je het leuk om veel met je motor te rijden. Op de motor heb je veel weerstand. Je wilt dan wel dat de telefoonhouder goed blijft zitten. Je kunt daarom het beste een telefoonhouder aanschaffen die een goede en stevige bevestigingssysteem heeft. De telefoonhouder moet er niet afvallen. De kwaliteit en het materiaal spelen daarbij ook een rol. Door een telefoonhouder van hoge kwaliteit aan te schaffen ben je verzekerd van veiligheid voor jouw en je telefoon.

Gemak staat voorop

Als je ergens heen moet op motor en je moet daar op tijd zijn, dan is het belangrijk dat je de telefoonhouder snel kunt bevestigen. Ook is het handig als jij je telefoon snel en gemakkelijk uit de telefoonhouder kunt halen. Let bij het aanschaffen erop dat je een eenvoudige telefoonhouder aanschaft om tijd en moeite te besparen.

Ook waterdichte telefoonhouders

Tijdens het motorrijden moet de telefoonhouder niet alleen tegen weerstand kunnen, maar is het ook belangrijk dat het waterdicht is. Tijdens een hevige regenbui wil je natuurlijk niet dat je telefoon nat wordt en stuk gaat door waterschade. Daarom is het handig om een waterdichte telefoonhouder aan te schaffen. Als je minder vaak onderweg bent en je alleen met mooi weer rijdt is een standaard telefoonhouder een betere keuze. Een standaard telefoonhouder is ook goedkoper dan een waterdichte telefoonhouder.

Een universele telefoonhouder

Je hebt een bepaalde telefoon en je vraagt je af of jouw telefoon in een telefoonhouder past. Je zou het beste kunnen kiezen voor een universele telefoonhouder. Universeel houdt in dat een telefoonhouder geschikt is voor alle telefoons. Dit kan dan in de vorm zijn van een verstelbare of rekbare telefoonhouder.

Kies voor een telefoonhouder die je kan bevestigen op jouw motor. Elke motor heeft een andere spiegel en elke spiegel heeft weer een andere beugel. De dikte van de spiegel kun je bepalen door een meetlint om de spiegel beugel te vouwen. Zoek dan een telefoonhouder die om de spiegel beugel past. Heb je een motor met een windscherm? dan zou je er voor kunnen kiezen om de telefoonhouder te bevestigen op de windschermbeugel van jouw motor.
Je hebt waarschijnlijk ook een voorkeur voor de plek waar je de telefoonhouder wilt plaatsen. In dit geval is het handig als je voor een telefoonhouder kiest die je naar wens kunt instellen. De beste keuze is een telefoonhouder die 360° kan draaien. Dan kun je de telefoonhouder op elk gewenste hoek neerzetten en roteren.

Je bent volledig handsfree

Tijdens het motorrijden mag je niet je telefoon in je hand houden. Dit onveilig en onverantwoord. Daarnaast kun je ook een boete krijgen van €160 en dat wil je natuurlijk niet. Een telefoonhouder is wel toegestaan. Je bent dan handsfree en veilig in het verkeer maar je kunt toch je telefoon gebruiken.

Telefoonhouders kun je overal kopen. Let er wel op dat je een telefoonhouder van goede kwaliteit koopt. Je wilt natuurlijk niet dat je telefoon uit de houder kan vallen of dat de houder van je motor afvalt.

Bij Manos Libres ben je verzekerd van een telefoonhouder van een hoge kwaliteit. Veilig kunnen motorrijden en navigeren? Bekijk onze telefoonhouders

Meer tips & tricks voor jouw telefoonhouder?

Van snorfiets naar bromfiets

Van snorfiets naar bromfiets

Wil jij je snorfiets laten ombouwen naar bromfiets? Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. In dit artikel vertellen we je precies hoe je dit kunt doen en waar je op moet letten.

Lees meer
Helmplicht snorfiets

Helmplicht snorfiets

Vanaf 1 januari 2023 zal de helmplicht voor snorfietsen ingaan. We vertellen je wat dit inhoudt en wat voor gevolgen dit voor jou kan hebben.

Lees meer
Telefoonhouder Vespa

Telefoonhouder Vespa

Een goede telefoonhouder is belangrijk als je op je vespa rijdt. Wij geven je enkele tips waar je op moet letten als je opzoek bent naar een telefoonhouder.

Lees meer
Beste telefoonhouder motor

Beste telefoonhouder motor

Ben jij opzoek naar de beste telefoonhouder voor jou motor? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ontdek de 4 belangrijkste punten.

Lees meer
Telefoonhouder spiegel

Telefoonhouder spiegel

Als je dit artikel leest ben je vast opzoek naar een telefoonhouder die je aan de spiegel kunt bevestigen van jouw scooter. We kunnen nu vast stellen dat u op de juiste plek bent. In dit artikel lees je namelijk over...

Lees meer
Scooter tour?

Scooter tour?

Niks vergeten met deze inpaklijsten! Ben je van plan om een flinke rit te maken of ga je op vakantie met de scooter ? Dan is het belangrijk dat je niks vergeet en onderweg niet voor verassingen komt te staan. Om tijd te besparen hebben we twee lijstjes gemaakt met de...

Lees meer
Telefoonhouder windscherm

Telefoonhouder windscherm

Het is niet toegestaan om je telefoon in je hand te hebben als je op de scooter rijdt. Wanneer je een smartphone gebruikt als muziekspeler of als navigatiesysteem, dan heb je dus een degelijke telefoonhouder voor de...

Lees meer
Scooter route? 6 toffe plekken om te bezichtigen.

Scooter route? 6 toffe plekken om te bezichtigen.

Het is een grote hobby van veel Nederlanders. Het maken van een leuke tocht op de scooter op een vrije zaterdagmiddag of een aangename warme vakantiedag. Er zijn gelukkig talloze mooie plekken te ontdekken in Nederland die allemaal zijn te bereiken met de scooter....

Lees meer
Telefoonhouder scooter waterdicht

Telefoonhouder scooter waterdicht

Bang dat jouw telefoon stuk gaat door waterschade? Voorkom dit risico door gebruik te maken van een waterdichte telefoonhouder. Een waterdichte telefoonhouder is niet alleen bestand tegen waterschade maar heeft ook de functie om jou te voorzien van navigatie. Door het...

Lees meer
Telefoonhouder scooter

Telefoonhouder scooter

Lekker een rondje rijden op de scooter, maar wordt je plotseling gebelt? Daar ga je weer. Je remt af, de scooter zet je langs de kant en dan probeer je ook nog eens jouw telefoon uit je zak te krijgen. Allemaal heel erg vervelend, dus misschien is een telefoonhouder...

Lees meer

Waarom u voor MANOS LIBRES kiest

Kwaliteit en topgarantie. Daar doen wij het voor.

Universeel

Onze telefoonhouders zijn universeel. Ze zijn geschikt voor elke smartphone.

Eenvoudig te bevestigen op jouw scooter

Onze telefoonhouders zijn makkelijk te bevestigen. Zo kun je snel veilig de weg op.

Te plaatsen op het windscherm en spiegel

Of je nou een windscherm hebt of een spiegel, onze telefoonhouders passen op beide.

Stijlvolle houders

Onze houders zijn niet alleen praktisch, maar ze zien er ook is nog stijlvol uit.

Betaalbaar

Onze telefoonhouders zijn betaalbaar, zodat iedereen veilig de weg op kan.

Verantwoord rijden op de scooter

Op zoek naar een telefoonhouder voor je scooter?

Voorkom een boete en ga veilig de weg op. Onze telefoonhouders zijn stevig en stijlvol. Bezoek onze webshop voor de telefoonhouders.