Gratis verzending NL & BE
Snelle levering
30 Dagen bedenktijd
Veilig & achterafbetalen

Telefoonhouder brommer

Telefoonhouder brommer

Telefoonhouders zijn bijna niet meer te weg te denken in deze tijd. Je hebt navigatie nodig op je brommer of wilt lekker muziek luisteren. Als je je telefoon in je handen vasthoudt kan je een flinke boete krijgen waar niemand op zit te wachten. Daarom is een telefoonhouder de ideale oplossing. Er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten als je opzoek gaat naar een telefoonhouder voor je brommer.

Telefoonhouder brommer

Grootte van je telefoon

Er zijn honderden verschillende telefoons met allemaal verschillende formaten. Bij het zoeken van een telefoonhouder voor je brommer moet je daarom ook letten op de grootte van de telefoonhouder. Niet elke GSM houder is geschikt voor elke telefoon. Je hebt 2 verschillende soorten telefoonhouders. Als eerst heb je telefoonhouders die speciaal gemaakt zijn voor een specifieke telefoons. Zo weet je zeker dat je telefoon in je houder past en dat deze stevig vast zit. Daarnaast zijn er ook nog universele telefoonhouders. Deze zijn geschikt voor verschillende formaten en dus voor verschillende telefoons. Als je een minder bekende telefoon hebt is dit een hele goede optie. Let wel op dat niet alle universele telefoonhouders geschikt zijn voor elk formaat telefoon. Sommige telefoons kunnen te groot zijn voor bepaalde telefoonhouders.

Bevestiging van telefoonhouder op je brommer

Bij een brommer kun je een telefoonhouder op 2 verschillende plekken bevestigen, aan de stang van je spiegel of aan de stang van je windscherm. Als je je telefoonhouder achter je windscherm bevestigd is deze meer beschermd tegen weerstand. Let wel op, niet alle telefoonhouders zijn geschikt voor een laag windscherm maar alleen voor een hoog windscherm. Daarnaast is het nog belangrijk om te kijken naar de dikte van de stang van je windscherm of spiegel. Als de stang te dik of te dun is kan je de telefoonhouder er niet of niet stevig genoeg aan bevestigen. Kijk hier hoe je kan controleren of een telefoonhouder geschikt is voor jouw brommer.

Waterdichte telefoonhouder brommer

Je wilt natuurlijk niet dat je telefoon waterschade oploopt. Het is belangrijk om je telefoon goed te beschermen tegen weer en wind. Als je opzoek bent naar een telefoonhouder moet je afwegen of je vaak in de regen rijdt en of je telefoon hier tegen kan of niet. Waterdichte telefoonhouders werken net zo goed als normale telefoonhouders. Je kunt je scherm er nog makkelijk door zien en gebruik maken van touchscreen. Zo kun jij nog steeds navigatie gebruiken als het heel hard regent of de telefoon opnemen.

Telefoonhouder van MANOS LIBRES®

Ben jij opzoek naar een goede telefoonhouder voor jouw brommer? MANOS LIBRES® heeft verschillende universele telefoonhouders die geschikt zijn voor jouw telefoon. We hebben een aanbod van zowel waterdichte als normale telefoonhouders. Bijna alle telefoonhouders zijn gemakkelijk te bevestigen aan je spiegel of je windscherm. Bekijk hier ons aanbod zodat jij zonder boetes kan rijden met je telefoon.

Meer tips & tricks voor jouw telefoonhouder?

Helmplicht snorfiets

Helmplicht snorfiets

Vanaf 1 januari 2023 zal de helmplicht voor snorfietsen ingaan. We vertellen je wat dit inhoudt en wat voor gevolgen dit voor jou kan hebben.

Lees meer
Telefoonhouder Vespa

Telefoonhouder Vespa

Een goede telefoonhouder is belangrijk als je op je Vespa rijdt. Wij geven je enkele tips waar je op moet letten als je opzoek bent naar een telefoonhouder.

Lees meer
Beste telefoonhouder motor

Beste telefoonhouder motor

Ben jij opzoek naar de beste telefoonhouder voor jou motor? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ontdek de 4 belangrijkste punten.

Lees meer
Telefoonhouder spiegel

Telefoonhouder spiegel

Telefoonhouder nodig voor je scooter die je aan je spiegel kunt bevestigen? Handsfree gebruik maken van je smartphone. Ontdek de mogelijkheden.

Lees meer
Telefoonhouder scooter waterdicht

Telefoonhouder scooter waterdicht

Bang dat jouw telefoon stuk gaat door waterschade? Voorkom dit risico door gebruik te maken van een waterdichte telefoonhouder. Een waterdichte telefoonhouder is niet alleen bestand tegen waterschade maar heeft ook de functie om jou te voorzien van navigatie. Door het...

Lees meer
Telefoonhouder scooter

Telefoonhouder scooter

Lekker een rondje rijden op de scooter, maar wordt je plotseling gebelt? Daar ga je weer. Je remt af, de scooter zet je langs de kant en dan probeer je ook nog eens jouw telefoon uit je zak te krijgen. Allemaal heel erg vervelend, dus misschien is een telefoonhouder...

Lees meer

Waarom u voor MANOS LIBRES kiest

Kwaliteit en topgarantie. Daar doen wij het voor.

Universeel

Onze telefoonhouders zijn universeel. Ze zijn geschikt voor elke smartphone.

Eenvoudig te bevestigen op jouw scooter

Onze telefoonhouders zijn makkelijk te bevestigen. Zo kun je snel veilig de weg op.

Te plaatsen op het windscherm en spiegel

Of je nou een windscherm hebt of een spiegel, onze telefoonhouders passen op beide.

Stijlvolle houders

Onze houders zijn niet alleen praktisch, maar ze zien er ook is nog stijlvol uit.

Betaalbaar

Onze telefoonhouders zijn betaalbaar, zodat iedereen veilig de weg op kan.

Verantwoord rijden op de scooter

Op zoek naar een telefoonhouder voor je scooter?

Voorkom een boete en ga veilig de weg op. Onze telefoonhouders zijn stevig en stijlvol. Bezoek onze webshop voor de telefoonhouders.