Gratis verzending NL & BE
Snelle levering
30 Dagen bedenktijd
Veilig & achterafbetalen

Telefoonhouder scooter waterdicht

Bang dat jouw telefoon stuk gaat door waterschade? Voorkom dit risico door gebruik te maken van een waterdichte telefoonhouder. Een waterdichte telefoonhouder is niet alleen bestand tegen waterschade maar heeft ook de functie om jou te voorzien van navigatie. Door het handige bevestigingssysteem kun je de waterdichte telefoonhouder gemakkelijk bevestigen op jouw scooter. Het is ook handig om een telefoonhouder aan te schaffen die flexibel is en van elke hoek zichtbaar is. Een telefoonhouder die 360º kan draaien is dan echt ideaal. Je kunt dan de telefoonhouder overal op jouw scooter plaatsen Je hoeft alleen je telefoon er in te leggen, dicht te ritsen en je kunt vertrekken. De stof van een waterdichte telefoonhouder moet geen water doorlaten. Doe jij je telefoon in je zak, dan heb je kans dat het eruit valt. Een waterdichte telefoonhouder is daarnaast ook nog eens goede plek om je telefoon te plaatsen.

In Nederland is het weer vaak wisselvallig met kans op regenbuien. Dat is natuurlijk niet al te best voor je telefoon. In een waterdichte telefoonhouder is je telefoon veilig en beschermd tegen een forse regenbui of sneeuwval.

Navigeren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Met een waterdichte telefoonhouder die makkelijk te bevestigen is kun je snel de weg op en veilig navigeren. Zelfs met regenbuien ben je verzekerd van een veilige navigatie die je de juiste weg wijst naar je eindbestemming.

Voordelen van een telefoonhouder scooter waterdicht

Een telefoonhouder die ook nog waterdicht is! Dat brengt natuurlijk een aantal voordelen met zich mee:

 • Het is een waterdichte telefoonhouder je telefoon wordt dus niet nat.
 • Je telefoonscherm reageert op aanraking. Je hoeft niet hard te drukken.
 • Je scherm blijft goed zichtbaar als het regent.
 • De telefoonhouder blijft mooi door de goede kwaliteit.
 • De telefoonhouder is makkelijk te bevestigen door middel van een klem op een
  windscherm en spiegel.
 • Je kunt gemakkelijk navigeren met de waterdichte telefoonhouder.
 • Je kunt je telefoon eenvoudig in de houder plaatsen en eruit halen.

Voorkom de kans op een boete.

Op de scooter mag je niet je telefoon vasthouden. Hier kun je namelijk een boete voor krijgen en dat wil je natuurlijk niet. Met gebruik van een telefoonhouder voorkom je een boete van €160. Je bent dan handsfree en veilig voor jezelf en voor anderen.

Een telefoonhouder scooter waterdicht kopen?

Het is van belang dat je er van verzekerd bent dat de telefoonhouder echt waterdicht is. Bij Manos Libres ben je daarvan verzekerd. Onze telefoonhouders zijn van goede kwaliteit en functioneren naar behoren.

Voor welke telefoonmerken er waterdichte telefoonhouders beschikbaar zijn

Onze waterdichte telefoonhouders zijn universeel dus geschikt voor alle telefoons

 • Model X (geschikt voor alle telefoons tot 6.7 inch)
 • Model W XL (geschikt voor alle telefoons tot 7 inch)

Voor welke scootermerken er telefoonhouders beschikbaar zijn

Onze telefoonhouders kunnen bevestigd worden op elke scooter. De telefoonhouders zijn verstelbaar en kunnen makkelijk bevestigd worden. Een telefoonhouder die waterdicht, eenvoudig en veilig in gebruik is? Dan ben je bij Manos Libres aan het juiste adres.

Meer tips & tricks voor jouw telefoonhouder?

Van snorfiets naar bromfiets

Van snorfiets naar bromfiets

Wil jij je snorfiets laten ombouwen naar bromfiets? Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. In dit artikel vertellen we je precies hoe je dit kunt doen en waar je op moet letten.

Lees meer
Helmplicht snorfiets

Helmplicht snorfiets

Vanaf 1 januari 2023 zal de helmplicht voor snorfietsen ingaan. We vertellen je wat dit inhoudt en wat voor gevolgen dit voor jou kan hebben.

Lees meer
Telefoonhouder Vespa

Telefoonhouder Vespa

Een goede telefoonhouder is belangrijk als je op je vespa rijdt. Wij geven je enkele tips waar je op moet letten als je opzoek bent naar een telefoonhouder.

Lees meer
Beste telefoonhouder motor

Beste telefoonhouder motor

Ben jij opzoek naar de beste telefoonhouder voor jou motor? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ontdek de 4 belangrijkste punten.

Lees meer
Telefoonhouder spiegel

Telefoonhouder spiegel

Als je dit artikel leest ben je vast opzoek naar een telefoonhouder die je aan de spiegel kunt bevestigen van jouw scooter. We kunnen nu vast stellen dat u op de juiste plek bent. In dit artikel lees je namelijk over...

Lees meer
Scooter tour?

Scooter tour?

Niks vergeten met deze inpaklijsten! Ben je van plan om een flinke rit te maken of ga je op vakantie met de scooter ? Dan is het belangrijk dat je niks vergeet en onderweg niet voor verassingen komt te staan. Om tijd te besparen hebben we twee lijstjes gemaakt met de...

Lees meer
Telefoonhouder windscherm

Telefoonhouder windscherm

Het is niet toegestaan om je telefoon in je hand te hebben als je op de scooter rijdt. Wanneer je een smartphone gebruikt als muziekspeler of als navigatiesysteem, dan heb je dus een degelijke telefoonhouder voor de...

Lees meer
Scooter route? 6 toffe plekken om te bezichtigen.

Scooter route? 6 toffe plekken om te bezichtigen.

Het is een grote hobby van veel Nederlanders. Het maken van een leuke tocht op de scooter op een vrije zaterdagmiddag of een aangename warme vakantiedag. Er zijn gelukkig talloze mooie plekken te ontdekken in Nederland die allemaal zijn te bereiken met de scooter....

Lees meer
Telefoonhouder scooter

Telefoonhouder scooter

Lekker een rondje rijden op de scooter, maar wordt je plotseling gebelt? Daar ga je weer. Je remt af, de scooter zet je langs de kant en dan probeer je ook nog eens jouw telefoon uit je zak te krijgen. Allemaal heel erg vervelend, dus misschien is een telefoonhouder...

Lees meer
Telefoonhouder motor

Telefoonhouder motor

Heerlijk op je motor overal naar toe rijden. Je voelt je zo vrij als een vogel alleen je hebt het gevoel dat je iets mist. Je wilt namelijk een bepaalde bestemming bereiken maar je hebt geen idee hoe je daar moet komen. Waarschijnlijk ben je ook op zoek naar een goed...

Lees meer

Waarom u voor MANOS LIBRES kiest

Kwaliteit en topgarantie. Daar doen wij het voor.

Universeel

Onze telefoonhouders zijn universeel. Ze zijn geschikt voor elke smartphone.

Eenvoudig te bevestigen op jouw scooter

Onze telefoonhouders zijn makkelijk te bevestigen. Zo kun je snel veilig de weg op.

Te plaatsen op het windscherm en spiegel

Of je nou een windscherm hebt of een spiegel, onze telefoonhouders passen op beide.

Stijlvolle houders

Onze houders zijn niet alleen praktisch, maar ze zien er ook is nog stijlvol uit.

Betaalbaar

Onze telefoonhouders zijn betaalbaar, zodat iedereen veilig de weg op kan.

Verantwoord rijden op de scooter

Op zoek naar een telefoonhouder voor je scooter?

Voorkom een boete en ga veilig de weg op. Onze telefoonhouders zijn stevig en stijlvol. Bezoek onze webshop voor de telefoonhouders.