Gratis verzending NL & BE
Snelle levering
30 Dagen bedenktijd
Veilig & achterafbetalen

Telefoonhouder spiegel

Als je dit artikel leest ben je vast opzoek naar een telefoonhouder die je aan de spiegel kunt bevestigen van jouw scooter. We kunnen nu vast stellen dat u op de juiste plek bent. In dit artikel lees je namelijk over de verschillende modellen die compatibel zijn voor jouw telefoon en voor je scooter.

Het bevestigen van uw telefoonhouder

Het bevestigen van een telefoonhouder voor aan de spiegel van jouw scooter, is super makkelijk. De houder is door middel van een klem makkelijk te bevestigen aan de spiegel. De klem kan op meerdere standen stevig vastgezet worden vastgezet zodat de houder goed en veilig op zijn plek blijft zitten. De houder is voorzien van een kogelscharnier wat ervoor zorgt dat je de telefoon tot 360° graden kan draaien. Dit is perfect voor het gebruik van je toestel, zowel horizontaal als verticaal. De montage is heel makkelijk en als je de houder even niet gebruikt kan je hem makkelijk losmaken en opbergen. Bijvoorbeeld in de opbergruimte van je scooter, zo kan de houder ook niet gestolen worden.

Telefoonhouder spiegel

Spiegel modellen

MODEL E

Deze elastische telefoonhouder telefoonhouder is geschikt voor een spiegel. De houder klemt de telefoon aan alle kanten waardoor deze houder extra veilig in gebruik is. De houder is door middel van een klem makkelijk te bevestigen op het windscherm en de spiegel. Daarnaast heeft hij ook een kogelscharnier zodat je hem op de juiste stand kunt draaien en doormiddel van een ringetje aan de achterkant kunt je hem strakker draaien zodat hij onderweg niet valt of van positie veranderd.

telefoonhouder spiegel model E

MODEL L

MODEL L is een telefoonhouder met een klem aan de boven- en onderkant. Zo blijft uw telefoon stevig en veilig op zijn plek zitten. De houder is vrij gemakkelijk te bevestigen aan de spiegel van jouw scooter en kan eraf worden gehaald om in de buddy te stoppen om diefstal te voorkomen. Ook is het uitgerust met een kogelscharnier om zo 360 graden te kunnen draaien en hem kunt plaatsen op de gewenste telefoon stand kunt plaatsen. Doormiddel van een ringetje aan de achterkant kun je hem strakker draaien zodat hij onderweg niet valt of van positie veranderd.

telefoonhouder spiegel model L

Model W

Deze telefoonhouder beschermt jouw smartphone optimaal omdat deze in een waterdichte hoes zit. Door middel van een rits kan je jouw smartphone eenvoudig in de hoes plaatsen. In de hoes zitten 2 kussentjes. Afhankelijk van je telefoon gebruik je 1 of 2 kussentjes achter je telefoon. De kussentjes zorgen ervoor dat het scherm van je smartphone te bedienen is door het doorzichtige venster. Geschikt voor scooters met spiegel en voor smartphones tot 6.7 inch.

telefoonhouder spiegel model W

Model X

Deze telefoonhouder klemt je telefoon op de hoeken van je smartphone waardoor hij extra stevig bevestigd is. De telefoon kan geen kant op als hij goed bevestigd is. Geschikt voor smartphones vanaf 4.7 inch tot 8 inch.

Deze X-Tra Secure telefoonhouder klemt de telefoon op 4 punten waardoor deze houder extra veilig in gebruik is en is door middel van een klem makkelijk te bevestigen op het windscherm en de spiegel.

De houder is voorzien van een kogelscharnier wat ervoor zorgt dat je de telefoon tot 360° graden kan draaien.

telefoonhouder spiegel model X

MODEL W XL

Deze telefoonhouder beschermt jouw smartphone optimaal omdat deze in een waterdichte hoes zit. Door middel van een rits kan je jouw smartphone eenvoudig in de hoes plaatsen. In de hoes zitten 2 kussentjes. Afhankelijk van je telefoon gebruik je 1 of 2 kussentjes achter je telefoon. De kussentjes zorgen ervoor dat het scherm van je smartphone te bedienen is door het doorzichtige venster.

De houder is door middel van een klem makkelijk te bevestigen op het windscherm kan op meerdere standen stevig vastgezet worden zodat de houder goed en veilig op zijn plek blijft zitten.

De houder is daarnaast voorzien van een kogelscharnier wat ervoor zorgt dat je de telefoon tot 360° graden kan draaien.

telefoonhouder spiegel model W XL

Meer tips & tricks voor jouw telefoonhouder?

Telefoonhouder brommer

Telefoonhouder brommer

Wil jij weer handsfree kunnen rijden met een telefoonhouder op jouw brommer? Een goede telefoonhouder is essentieel om veilig de weg op te kunnen.

Lees meer
Helmplicht snorfiets

Helmplicht snorfiets

Vanaf 1 januari 2023 zal de helmplicht voor snorfietsen ingaan. We vertellen je wat dit inhoudt en wat voor gevolgen dit voor jou kan hebben.

Lees meer
Telefoonhouder Vespa

Telefoonhouder Vespa

Een goede telefoonhouder is belangrijk als je op je Vespa rijdt. Wij geven je enkele tips waar je op moet letten als je opzoek bent naar een telefoonhouder.

Lees meer
Beste telefoonhouder motor

Beste telefoonhouder motor

Ben jij opzoek naar de beste telefoonhouder voor jou motor? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ontdek de 4 belangrijkste punten.

Lees meer
Telefoonhouder scooter waterdicht

Telefoonhouder scooter waterdicht

Bang dat jouw telefoon stuk gaat door waterschade? Voorkom dit risico door gebruik te maken van een waterdichte telefoonhouder. Een waterdichte telefoonhouder is niet alleen bestand tegen waterschade maar heeft ook de functie om jou te voorzien van navigatie. Door het...

Lees meer
Telefoonhouder scooter

Telefoonhouder scooter

Lekker een rondje rijden op de scooter, maar wordt je plotseling gebelt? Daar ga je weer. Je remt af, de scooter zet je langs de kant en dan probeer je ook nog eens jouw telefoon uit je zak te krijgen. Allemaal heel erg vervelend, dus misschien is een telefoonhouder...

Lees meer

Waarom u voor MANOS LIBRES kiest

Kwaliteit en topgarantie. Daar doen wij het voor.

Universeel

Onze telefoonhouders zijn universeel. Ze zijn geschikt voor elke smartphone.

Eenvoudig te bevestigen op jouw scooter

Onze telefoonhouders zijn makkelijk te bevestigen. Zo kun je snel veilig de weg op.

Te plaatsen op het windscherm en spiegel

Of je nou een windscherm hebt of een spiegel, onze telefoonhouders passen op beide.

Stijlvolle houders

Onze houders zijn niet alleen praktisch, maar ze zien er ook is nog stijlvol uit.

Betaalbaar

Onze telefoonhouders zijn betaalbaar, zodat iedereen veilig de weg op kan.

Verantwoord rijden op de scooter

Op zoek naar een telefoonhouder voor je scooter?

Voorkom een boete en ga veilig de weg op. Onze telefoonhouders zijn stevig en stijlvol. Bezoek onze webshop voor de telefoonhouders.