Gratis verzending NL & BE
Snelle levering
30 Dagen bedenktijd
Veilig & achterafbetalen

Beste telefoonhouder motor

Telefoonhouders zijn er in alle soorten en maten. Als je opzoek bent naar een telefoonhouder voor je motor moet je op verschillende dingen letten. Iedereen heeft andere eisen, daarom is het moeilijk om één beste telefoonhouder te benoemen. Een goede telefoonhouder is essentieel op een motor. Je wilt natuurlijk de beste kwaliteit en niet dat je telefoon er af valt met 120 km/u. Wij vertellen je een paar dingen waar je op moet letten als je opzoek bent naar de beste telefoonhouder voor je motor.

Waar wil ik de telefoon bevestigen

Het is belangrijk dat je telefoonhouder stevig bevestigd is aan je motor. Tijdens het rijden kan de motor veel weerstand ontvangen en je wilt niet dat je telefoon er dan af vliegt. Ook trillingen of een slecht wegdek kunnen er voor zorgen dat een slecht bevestigde telefoonhouder er af valt. Vaak kun je een telefoonhouder aan je spiegel van de motor bevestigen. Let er op dat je kiest voor een sterke houder en je hem goed monteert op de motor.

beste telefoon houder motor

Voor welke telefoon is de telefoonhouder geschikt?

Welke telefoon je hebt speelt natuurlijk ook mee in welke telefoonhouder het beste is. Niet alle telefoonhouders zijn geschikt voor elke telefoon. Voor bijna elke telefoon is er wel een geschikte telefoonhouder te vinden. Er zijn telefoonhouders die speciaal gemaakt zijn voor één bepaalde telefoon. Voor nieuwere telefoons zijn deze wat makkelijker te vinden dan voor oude telefoons. Bij MANOS LIBRES® zijn alle telefoonhouders universeel maar je moet wel even kijken of het formaat van je smartphone geschikt is voor het type houder dat je op het oog hebt. Als je een telefoonhouder koopt die speciaal geschikt is voor jouw telefoon weet je zeker dat deze stevig vast zit. Gelukkig zijn er heel veel universele telefoonhouders de geschikt zijn voor bijna alle telefoons. Deze kun je makkelijk verstellen naar het formaat van jou telefoon waardoor deze ook stevig blijven zitten.

Waterdichte telefoonhouders voor motor

Als je vaak op de motor rijdt kan het nog wel eens voorkomen dat het weer een beetje tegen zit. Je wilt natuurlijk niet dat je hele telefoon doorweekt raakt en kapot gaat. Dan is het slim om te kijken naar een waterdichte telefoonhouder. Deze beschermt je telefoon tegen water maar je kunt hier nog wel je navigatie door heen zien. Als je vooral met mooi weer rijdt dan kun je beter kiezen voor een standaard telefoonhouder.

Kwaliteit van de telefoonhouder voor mijn motor

Een telefoonhouder van hoge kwaliteit is natuurlijk essentieel. Ook al valt je telefoon niet van de motor af, een slechte kwaliteit telefoonhouder kan als nog schade aan je telefoon geven. Wanneer je op hoge snelheid rijdt produceert een motor zogenaamde ultrasoontrillingen. Wij merken deze trillingen nauwelijks op, maar met een telefoonhouder van lagere kwaliteit loop je het risico dat deze trillingen direct worden doorgegeven aan je smartphone. Hierdoor kunnen solderingen los trillen en kan het bijvoorbeeld gebeuren dat de camera niet meer gebruikt kan worden.

Motor telefoonhouder van MANOS LIBRES®

Ben jij opzoek naar de beste telefoonhouder voor jou motor? MANOS LIBRES® biedt verschillende universele telefoonhouders die stevig vast zitten op de motor. De telefoonhouders zijn makkelijk te monteren en zitten stevig vast. Je kunt hier bekijken welk model het meest geschikt is voor jouw telefoon en motor.

Meer tips & tricks voor jouw telefoonhouder?

Telefoonhouder brommer

Telefoonhouder brommer

Wil jij weer handsfree kunnen rijden met een telefoonhouder op jouw brommer? Een goede telefoonhouder is essentieel om veilig de weg op te kunnen.

Lees meer
Helmplicht snorfiets

Helmplicht snorfiets

Vanaf 1 januari 2023 zal de helmplicht voor snorfietsen ingaan. We vertellen je wat dit inhoudt en wat voor gevolgen dit voor jou kan hebben.

Lees meer
Telefoonhouder Vespa

Telefoonhouder Vespa

Een goede telefoonhouder is belangrijk als je op je Vespa rijdt. Wij geven je enkele tips waar je op moet letten als je opzoek bent naar een telefoonhouder.

Lees meer
Telefoonhouder spiegel

Telefoonhouder spiegel

Telefoonhouder nodig voor je scooter die je aan je spiegel kunt bevestigen? Handsfree gebruik maken van je smartphone. Ontdek de mogelijkheden.

Lees meer
Telefoonhouder scooter waterdicht

Telefoonhouder scooter waterdicht

Bang dat jouw telefoon stuk gaat door waterschade? Voorkom dit risico door gebruik te maken van een waterdichte telefoonhouder. Een waterdichte telefoonhouder is niet alleen bestand tegen waterschade maar heeft ook de functie om jou te voorzien van navigatie. Door het...

Lees meer
Telefoonhouder scooter

Telefoonhouder scooter

Lekker een rondje rijden op de scooter, maar wordt je plotseling gebelt? Daar ga je weer. Je remt af, de scooter zet je langs de kant en dan probeer je ook nog eens jouw telefoon uit je zak te krijgen. Allemaal heel erg vervelend, dus misschien is een telefoonhouder...

Lees meer

Waarom u voor MANOS LIBRES kiest

Kwaliteit en topgarantie. Daar doen wij het voor.

Universeel

Onze telefoonhouders zijn universeel. Ze zijn geschikt voor elke smartphone.

Eenvoudig te bevestigen op jouw scooter

Onze telefoonhouders zijn makkelijk te bevestigen. Zo kun je snel veilig de weg op.

Te plaatsen op het windscherm en spiegel

Of je nou een windscherm hebt of een spiegel, onze telefoonhouders passen op beide.

Stijlvolle houders

Onze houders zijn niet alleen praktisch, maar ze zien er ook is nog stijlvol uit.

Betaalbaar

Onze telefoonhouders zijn betaalbaar, zodat iedereen veilig de weg op kan.

Verantwoord rijden op de scooter

Op zoek naar een telefoonhouder voor je scooter?

Voorkom een boete en ga veilig de weg op. Onze telefoonhouders zijn stevig en stijlvol. Bezoek onze webshop voor de telefoonhouders.