Gratis verzending NL & BE
Snelle levering
30 Dagen bedenktijd
Veilig & achterafbetalen

Telefoonhouder Vespa

Waarom een telefoonhouder voor je vespa?

Je hebt net een nieuwe Vespa en wilt hier natuurlijk veilig op kunnen rijden. Je mag je telefoon niet vast hebben op de scooter maar je hebt bijvoorbeeld wel navigatie nodig. Dan is het slim om een telefoonhouder aan te schaffen. Je wilt namelijk niet opgescheept zitten met een boete van 160 euro. Het is belangrijk om te kiezen voor een goede kwaliteit telefoonhouder. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten als je opzoek gaat naar een geschikte telefoonhouder.

Telefoonhouder Vespa

Bevestiging van je telefoonhouder op je Vespa

Op een Vespa is het mogelijk om de telefoonhouder op verschillende plekken en manieren te vestigen. De eerste optie is om hem op je windscherm te vestigen. De meeste Vespa’s hebben een windscherm en dit is ook de beste plek om je telefoonhouder te bevestigen. Je telefoon word dan meer beschermt waardoor je schade kan voorkomen. Als je scooter geen windscherm heeft is er nog een andere optie om je telefoonhouder aan te bevestigen, namelijk aan je spiegel. Deze klem je dan om de stang van je spiegel heen. Zorg er wel voor dat deze altijd stevig vast zit omdat er hier meer weerstand is dan achter je windscherm.

Ook is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de bevestiging. De dikte van een stang van bijvoorbeeld de spiegel of windscherm kan verschillen. Daarom moet je altijd even controleren of de bevestiging geschikt is voor de dikte.

Waterdichte telefoonhouder voor je Vespa

Je zult waarschijnlijk vaker met je Vespa door de regen rijden. Dan is het belangrijk om je telefoon goed te beschermen. Ook al zijn de meeste telefoons tegenwoordig waterbestendig is het nog steeds slim om hem tegen weer en wind te beschermen. Het is dan misschien een goede optie om te kiezen voor een waterdichte telefoonhouder voor je Vespa. Met een waterdichte telefoonhouder kun je nog steeds alles op je scherm zien en ook nog de touchscreen gebruiken. Kies er voor jezelf voor of je het belangrijk vindt dat je telefoon niet nat wordt.

Welke telefoon heb je

Als je opzoek bent naar een telefoonhouder voor je Vespa is het natuurlijk belangrijk dat je er eentje kiest die geschikt is voor jouw telefoon. Niet alle telefoonhouders zijn geschikt voor elke telefoon. Voorkom dat je dadelijk een te grote of te kleine telefoonhouder hebt. Je hebt telefoonhouders die specifiek gemaakt zijn voor een merk of grote. Daarnaast heb je telefoonhouders die geschikt zijn voor elke telefoon van elk formaat. Als je vaker van telefoon switcht is het slim om te kiezen voor zo een universele telefoonhouder. Deze kun je dan gemakkelijk aanpassen aan jouw telefoon en blijft ie stevig zitten.

Kies de juiste telefoonhouder voor jou Vespa

Je wilt lekker kunnen rond rijden op je Vespa zonder je zorgen te hoeven maken over dat je telefoon er ineens afvliegt. Daarom is een goede telefoonhouder belangrijk. Bij MANOS LIBRES® hebben we verschillende universele telefoonhouders de geschikt zijn voor bijna elke scooter. Neem hier een kijkje zodat jij binnenkort weer handsfree op je scooter kan rijden.

Meer tips & tricks voor jouw telefoonhouder?

Telefoonhouder brommer

Telefoonhouder brommer

Wil jij weer handsfree kunnen rijden met een telefoonhouder op jouw brommer? Een goede telefoonhouder is essentieel om veilig de weg op te kunnen.

Lees meer
Helmplicht snorfiets

Helmplicht snorfiets

Vanaf 1 januari 2023 zal de helmplicht voor snorfietsen ingaan. We vertellen je wat dit inhoudt en wat voor gevolgen dit voor jou kan hebben.

Lees meer
Beste telefoonhouder motor

Beste telefoonhouder motor

Ben jij opzoek naar de beste telefoonhouder voor jou motor? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ontdek de 4 belangrijkste punten.

Lees meer
Telefoonhouder spiegel

Telefoonhouder spiegel

Telefoonhouder nodig voor je scooter die je aan je spiegel kunt bevestigen? Handsfree gebruik maken van je smartphone. Ontdek de mogelijkheden.

Lees meer
Telefoonhouder scooter waterdicht

Telefoonhouder scooter waterdicht

Bang dat jouw telefoon stuk gaat door waterschade? Voorkom dit risico door gebruik te maken van een waterdichte telefoonhouder. Een waterdichte telefoonhouder is niet alleen bestand tegen waterschade maar heeft ook de functie om jou te voorzien van navigatie. Door het...

Lees meer
Telefoonhouder scooter

Telefoonhouder scooter

Lekker een rondje rijden op de scooter, maar wordt je plotseling gebelt? Daar ga je weer. Je remt af, de scooter zet je langs de kant en dan probeer je ook nog eens jouw telefoon uit je zak te krijgen. Allemaal heel erg vervelend, dus misschien is een telefoonhouder...

Lees meer

Waarom u voor MANOS LIBRES kiest

Kwaliteit en topgarantie. Daar doen wij het voor.

Universeel

Onze telefoonhouders zijn universeel. Ze zijn geschikt voor elke smartphone.

Eenvoudig te bevestigen op jouw scooter

Onze telefoonhouders zijn makkelijk te bevestigen. Zo kun je snel veilig de weg op.

Te plaatsen op het windscherm en spiegel

Of je nou een windscherm hebt of een spiegel, onze telefoonhouders passen op beide.

Stijlvolle houders

Onze houders zijn niet alleen praktisch, maar ze zien er ook is nog stijlvol uit.

Betaalbaar

Onze telefoonhouders zijn betaalbaar, zodat iedereen veilig de weg op kan.

Verantwoord rijden op de scooter

Op zoek naar een telefoonhouder voor je scooter?

Voorkom een boete en ga veilig de weg op. Onze telefoonhouders zijn stevig en stijlvol. Bezoek onze webshop voor de telefoonhouders.