Gratis verzending NL & BE
Snelle levering
30 Dagen bedenktijd
Veilig & achterafbetalen

Telefoonhouder windscherm

Telefoonhouder windscherm

Het is niet toegestaan om je telefoon in je hand te hebben als je op de scooter rijdt. Wanneer je een smartphone gebruikt als muziekspeler of als navigatiesysteem, dan heb je dus een degelijke telefoonhouder voor de scooter nodig. Met behulp van een telefoonhouder kun je altijd veilig en verantwoord de weg op. Heb je een telefoonhouder nodig? Dan kun je er voor kiezen om een telefoonhouder te kiezen die je kunt bevestigen aan het windscherm van je scooter. Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten of de telefoonhouder aan het windscherm kan worden bevestigd, dat deze geschikt is voor jouw type scooter en dat past bij de stijl van jouw scooter. Daarnaast is wel zo handig dat jouw telefoon ook in de telefoonhouder past. In dit artikel leggen we uit waar je op moet letten, laten we een aantal telefoonhouders zien die je aan jouw windscherm kunt bevestigen, lees je over de verschillende modellen voor jouw windscherm en welke het beste bij jou en je scooter past.

Manier van het bevestigen

Allereerst het bevestigen van jouw telefoonhouder. Het bevestigen van je telefoonhouder kan in de basis op twee manieren:

  • Aan de spiegel
  • Aan het windscherm

Als je geen windscherm hebt, dan is het voor jou waarschijnlijk handiger om een telefoonhouder te kiezen die je kunt bevestigen aan de spiegel van je scooter. Je kunt hier meer lezen in het artikel telefoonhouder spiegel.

Als je wel een windscherm op je scooter hebt dan is het mogelijk om te kiezen voor een telefoonhouder die je kunt bevestigen aan je windscherm.

TIP: Als je de telefoonhouder op de linker beugel van je windscherm bevestigd kan je tijdens het rijden eenvoudig een telefoongesprek opnemen omdat het gas aan de rechterkant zit.

Het bevestigen van je telefoonhouder aan het windscherm.

Het bevestigen van je telefoonhouder aan het windscherm is super makkelijk. De houder is door middel van een klem te bevestigen op het windscherm. De klem kan op meerdere standen stevig vastgezet worden zodat de houder goed en veilig op zijn plek blijft zitten. De houder is voorzien van een kogelscharnier wat ervoor zorgt dat je de telefoon tot 360° graden kan draaien. Dit is handig en zorgt ervoor dat je toestel zowel horizontaal, als verticaal kunt gebruiken. Doordat je de telefoonhouder gemakkelijk kunt bevestigen kun je hem gemakkelijk losmaken en opbergen als je de houder even niet gebruikt.

TIP: Je kunt hem bijvoorbeeld in de opbergruimte van je scooter leggen, zo kan de houder ook niet gestolen worden.

Modellen telefoonhouders voor het windscherm

Er zijn verschillende soorten telefoonhouders die wij aanbieden voor zowel hoge als lage windschermen . In dit artikel bespreken we alle modellen van MANOS LIBRES® en bij welke windschermen ze van toepassing zijn.

MODEL E
Deze elastische telefoonhouder telefoonhouder is geschikt voor een hoog windscherm. De houder klemt de telefoon aan alle kanten waardoor deze houder extra veilig in gebruik is. De houder is door middel van een klem makkelijk te bevestigen op het windscherm en de spiegel. Daarnaast heeft hij ook een kogelscharnier zodat je hem op de juiste stand kunt draaien en doormiddel van een ringetje aan de achterkant kunt je hem strakker draaien zodat hij onderweg niet valt of van positie veranderd.

telefoonhouder windscherm
MODEL L
Deze telefoonhouder is erg populair onder onze klanten omdat de houder je smartphone aan de onder- en bovenkant klemt. Daarnaast is deze houder geschikt voor smartphones tot 10 inch. Mocht je in de toekomst een grotere smartphone kopen dan past deze zeer waarschijnlijk ook in deze houder. Geschikt voor scooters met een hoog windscherm en voor smartphones tussen de 4 inch tot 10 inch.
telefoonhouder spiegel model L
MODEL S
Deze telefoonhouder klemt je smartphone aan de zijkanten. Daarnaast is deze houder als enigste ook geschikt voor een laag windscherm. Geschikt voor scooters met een laag + hoog windscherm en voor smartphones tussen de 4 inch tot 7 inch.
Benieuwd of je deze houder geschikt is voor jouw windscherm en smartphone? Controleer het eerst op onze website.
telefoonhouder model s
Model W
Deze telefoonhouder beschermt jouw smartphone optimaal omdat deze in een waterdichte hoes zit. Door middel van een rits kan je jouw smartphone eenvoudig in de hoes plaatsen. In de hoes zitten 2 kussentjes. Afhankelijk van je telefoon gebruik je 1 of 2 kussentjes achter je telefoon. De kussentjes zorgen ervoor dat het scherm van je smartphone te bedienen is door het doorzichtige venster.Geschikt voor scooters met hoog windscherm en voor smartphones tot 6.7 inch.
telefoonhouder spiegel model W
MODEL W XL
Deze telefoonhouder beschermt jouw smartphone optimaal omdat deze in een waterdichte hoes zit. Door middel van een rits kan je jouw smartphone eenvoudig in de hoes plaatsen. In de hoes zitten 2 kussentjes. Afhankelijk van je telefoon gebruik je 1 of 2 kussentjes achter je telefoon. De kussentjes zorgen ervoor dat het scherm van je smartphone te bedienen is door het doorzichtige venster.

Geschikt voor scooters met hoog windscherm en voor smartphones tot 7 inch.

telefoonhouder spiegel model W XL
Model X
Deze telefoonhouder klemt je telefoon op de hoeken van je smartphone waardoor hij extra stevig bevestigd is. De telefoon kan geen kant op als hij goed bevestigd is. Geschikt voor scooters met een hoog windscherm en voor smartphones vanaf 4.7 inch tot 8 inch. Benieuwd of deze houder geschikt is voor jouw windscherm en smartphone? Controleer het eerst op de website.
telefoonhouder spiegel model X

De juiste telefoonhouder kiezen

Er is een hoop keuze. Je hebt altijd 30 dagen bedenktijd, je kunt hem retourneren en alsnog het het gewenste model bestellen. Ook stellen we je in de gelegenheid achteraf te kunnen betalen mits de houder en verpakking in de goede staat is. Echter, het is natuurlijk beter om vooraf een weloverwogen keuze te maken. Om zeker te weten dat je de juiste telefoonhouder besteld helpen we je graag.

1. Zorg ervoor dat je zeker weet dat de telefoonhouders van MANOS LIBRES® passen op je scooter. Bekijk onze video om erachter te komen of onze telefoonhouders geschikt zijn voor jouw scooter.

2. Zorg ervoor dat je zeker weet dat de telefoonhouders van MANOS LIBRES® geschikt zijn voor jouw smartphone. Zoek op hoeveel inch je smartphone is. Als je niet weet hoeveel inch jouw smartphone kun je ook gebruik maken van de functie ‘filter op smartphone’ onder ‘Telefoonhouders’ (zie afbeelding 8.8). Hier kan je jouw smartphone selecteren en vervolgens worden de geschikte modellen getoond. Als je twijfelt, kun je altijd even contact met ons opnemen.

Heb je nog meer vragen over onze modellen? Bel of mail gerust naar ons. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Meer tips & tricks voor jouw telefoonhouder?

Telefoonhouder brommer

Telefoonhouder brommer

Wil jij weer handsfree kunnen rijden met een telefoonhouder op jouw brommer? Een goede telefoonhouder is essentieel om veilig de weg op te kunnen.

Lees meer
Helmplicht snorfiets

Helmplicht snorfiets

Vanaf 1 januari 2023 zal de helmplicht voor snorfietsen ingaan. We vertellen je wat dit inhoudt en wat voor gevolgen dit voor jou kan hebben.

Lees meer
Telefoonhouder Vespa

Telefoonhouder Vespa

Een goede telefoonhouder is belangrijk als je op je Vespa rijdt. Wij geven je enkele tips waar je op moet letten als je opzoek bent naar een telefoonhouder.

Lees meer
Beste telefoonhouder motor

Beste telefoonhouder motor

Ben jij opzoek naar de beste telefoonhouder voor jou motor? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ontdek de 4 belangrijkste punten.

Lees meer
Telefoonhouder spiegel

Telefoonhouder spiegel

Telefoonhouder nodig voor je scooter die je aan je spiegel kunt bevestigen? Handsfree gebruik maken van je smartphone. Ontdek de mogelijkheden.

Lees meer
Telefoonhouder scooter waterdicht

Telefoonhouder scooter waterdicht

Bang dat jouw telefoon stuk gaat door waterschade? Voorkom dit risico door gebruik te maken van een waterdichte telefoonhouder. Een waterdichte telefoonhouder is niet alleen bestand tegen waterschade maar heeft ook de functie om jou te voorzien van navigatie. Door het...

Lees meer
Telefoonhouder scooter

Telefoonhouder scooter

Lekker een rondje rijden op de scooter, maar wordt je plotseling gebelt? Daar ga je weer. Je remt af, de scooter zet je langs de kant en dan probeer je ook nog eens jouw telefoon uit je zak te krijgen. Allemaal heel erg vervelend, dus misschien is een telefoonhouder...

Lees meer

Waarom u voor MANOS LIBRES kiest

Kwaliteit en topgarantie. Daar doen wij het voor.

Universeel

Onze telefoonhouders zijn universeel. Ze zijn geschikt voor elke smartphone.

Eenvoudig te bevestigen op jouw scooter

Onze telefoonhouders zijn makkelijk te bevestigen. Zo kun je snel veilig de weg op.

Te plaatsen op het windscherm en spiegel

Of je nou een windscherm hebt of een spiegel, onze telefoonhouders passen op beide.

Stijlvolle houders

Onze houders zijn niet alleen praktisch, maar ze zien er ook is nog stijlvol uit.

Betaalbaar

Onze telefoonhouders zijn betaalbaar, zodat iedereen veilig de weg op kan.

Verantwoord rijden op de scooter

Op zoek naar een telefoonhouder voor je scooter?

Voorkom een boete en ga veilig de weg op. Onze telefoonhouders zijn stevig en stijlvol. Bezoek onze webshop voor de telefoonhouders.