Gratis verzending NL & BE
Snelle levering
30 Dagen bedenktijd
Veilig & achterafbetalen

Scooter routeplanner

Wil jij op je scooter naar een bestemming, maar weet je de route niet? Er zijn vele opties waaruit je kunt kiezen om dit probleem op te lossen. Je kan bijvoorbeeld omgevende om hulp vragen of een navigatiesysteem gebruiken. Eén oplossing is natuurlijk het makkelijkst en neemt veel minder tijd in beslag, een online routeplanner. Je hebt verschillende tools om jouw route in te plannen, google maps, anwb routeplanner, routenet, navigatiesysteem etc. In dit artikel gaan we in op hoe jij het best jouw scooter route kan plannen.

Welke opties zijn er om een route te plannen.

 • De weg vragen
 • De weg vragen kan natuurlijk leuk en gezellig zijn, bij de weg vragen is de kans wel groter dat je de route niet volledig onthoudt, de instructies van omgevende kloppen echter niet altijd 100%.

 • Navigatiesysteem aanschaffen
 • Het navigatiesysteem is een handige tool om een route te plannen. Je kan echter alleen een fietsroute of autoroute navigatiesysteem aanschaffen. Dit betekent dat je maar 1 soort route kan plannen voor jouw voertuig. Daarnaast zijn de kosten van een navigatiesysteem duurder dan alle andere opties. De kosten voor een nieuwe navigatiesysteem ligt tussen 70 – 140 euro.

 • Navigatiesysteem van de telefoon gebruiken
 • Bijna iedereen beschikt over een smartphone je kan met diverse apps een route plannen. Zo kan je makkelijk jouw route plannen en op stap.

Download onze brochure en ontdek welke telefoonhouder geschikt is voor jouw smartphone!

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang gratis onze brochure in je mailbox. 

Wat is een scooter routeplanner

Een scooter routeplanner bestaat in principe niet. Wel zijn er routeplanners voor fietsers en automobilisten zoals Google maps, ANWB routeplanner, routenet of een navigatiesysteem. Rijdt jij met een bromfiets? Dan deel je de weg met automobilisten en rijd je op een snorfiets dan deel de weg met fietsers. Je kan gebruik maken van je telefoon bij het navigeren, om dit veilig te doen heb je natuurlijk wel een telefoonhouder nodig. Heb jij een bromfiets dan kan je op Google maps de autoroute aanvinken en bij opties snelwegen vermijden aanvinken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Waarom jouw route plannen met de telefoon?

Een route plannen kan je op verschillende manieren doen, met de telefoon is natuurlijk de makkelijkste manier. De telefoon gebruiker is verbonden met het internet en heeft daarom de meest actuele route. Een navigatiesysteem gebruikt daarentegen satellieten en geeft dus soms niet aan of er weg obstructies in jouw route bevinden. Dit kan natuurlijk irritant zijn als je een bepaalde tijd in ogen had voor het reizen. andere voordelen zijn bijvoorbeeld:

 • Goedkoper dan een navigatiesysteem
 • Bruikbaar voor alle soorten scooters
 • Heeft maar één soort vervoer route

  Wat te doen als je het fietspad niet op mag

  Al onderweg en geeft jouw routeplanner aan dat je het fietspad op moet terwijl dat niet mag? Dit komt waarschijnlijk, omdat je een fietsroute hebt aangeklikt. Zoek dan voor een rustig plek waar je veilig je routeplanner kan aanpassen. Gebruik je google maps? Klik dan op de auto optie, je kan vervolgens in opties snelwegen vermijden.

  Telefoonhouder voor routeplanner

  Een navigatiesysteem is natuurlijk een veel gebruikte functie op de mobiel tijdens het scooter rijden. Een telefoonhouder is daarvoor natuurlijke handig, je mag immers niet met de telefoon in hand of schoot een voertuig besturen. Wil jij zorgeloos en stijlvol je telefoon kunnen gebruiken? Je kan dan beter een telefoon houder aanschaffen. Bekijk ons assortiment.

  Meer tips & tricks voor jouw telefoonhouder?

  Telefoonhouder brommer

  Telefoonhouder brommer

  Wil jij weer handsfree kunnen rijden met een telefoonhouder op jouw brommer? Een goede telefoonhouder is essentieel om veilig de weg op te kunnen.

  Lees meer
  Helmplicht snorfiets

  Helmplicht snorfiets

  Vanaf 1 januari 2023 zal de helmplicht voor snorfietsen ingaan. We vertellen je wat dit inhoudt en wat voor gevolgen dit voor jou kan hebben.

  Lees meer
  Telefoonhouder Vespa

  Telefoonhouder Vespa

  Een goede telefoonhouder is belangrijk als je op je Vespa rijdt. Wij geven je enkele tips waar je op moet letten als je opzoek bent naar een telefoonhouder.

  Lees meer
  Beste telefoonhouder motor

  Beste telefoonhouder motor

  Ben jij opzoek naar de beste telefoonhouder voor jou motor? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ontdek de 4 belangrijkste punten.

  Lees meer
  Telefoonhouder spiegel

  Telefoonhouder spiegel

  Telefoonhouder nodig voor je scooter die je aan je spiegel kunt bevestigen? Handsfree gebruik maken van je smartphone. Ontdek de mogelijkheden.

  Lees meer
  Telefoonhouder scooter waterdicht

  Telefoonhouder scooter waterdicht

  Bang dat jouw telefoon stuk gaat door waterschade? Voorkom dit risico door gebruik te maken van een waterdichte telefoonhouder. Een waterdichte telefoonhouder is niet alleen bestand tegen waterschade maar heeft ook de functie om jou te voorzien van navigatie. Door het...

  Lees meer

  Waarom u voor MANOS LIBRES kiest

  Kwaliteit en topgarantie. Daar doen wij het voor.

  Universeel

  Onze telefoonhouders zijn universeel. Ze zijn geschikt voor elke smartphone.

  Eenvoudig te bevestigen op jouw scooter

  Onze telefoonhouders zijn makkelijk te bevestigen. Zo kun je snel veilig de weg op.

  Te plaatsen op het windscherm en spiegel

  Of je nou een windscherm hebt of een spiegel, onze telefoonhouders passen op beide.

  Stijlvolle houders

  Onze houders zijn niet alleen praktisch, maar ze zien er ook is nog stijlvol uit.

  Betaalbaar

  Onze telefoonhouders zijn betaalbaar, zodat iedereen veilig de weg op kan.

  Verantwoord rijden op de scooter

  Op zoek naar een telefoonhouder voor je scooter?

  Voorkom een boete en ga veilig de weg op. Onze telefoonhouders zijn stevig en stijlvol. Bezoek onze webshop voor de telefoonhouders.