Gratis verzending NL & BE
Snelle levering
30 Dagen bedenktijd
Veilig & achterafbetalen

Scooter navigatie

Maak jij ook veel gebruik van je scooter? Even weg van de wereld en lekker de weg op met je scooter. De scooter is een handige vervoermiddel, vooral als je in een drukke stad woont. Geen files, gratis parkeren en er kan iemand achterop. Door de talloze voordelen van de scooter is het ook logisch dat je het veel gebruikt. Zo bezoek je zeker ook veel nieuwe plekken met je scooter. Als je ervan houdt om nieuwe plekken te bezoeken met je scooter, dan is een navigatie onmisbaar. Maar wat is eigenlijk de beste navigatie voor je scooter?

Net zoals voor de auto, zijn er ook navigaties voor de scooter. Er zijn verschillende merken die een navigatie voor je scooter aanbieden. Ik hoor je het al denken. Kan je niet gewoon je telefoon gebruiken? Elke smartphone heeft namelijk een ingebouwde navigatiesysteem. Dat is precies waar we in dit artikel op ingaan. Wat is beter een speciale navigatie voor de scooter of je smartphone?

Scooter navigatiesysteem

Er zijn verschillende merken die speciale navigaties leveren. TomTom en Garmin zijn de bekendste merken. Wel is het duidelijk dat het lastig is om een navigatie speciaal voor de scooter te vinden. De navigatie merken richten zich vooral op auto, motor en fiets. Auto en motor maken gebruik van de autowegen en de fiets van de fietspad. Als je een scooter hebt moet je goed kijken naar of je een bromfiets of snorfiets hebt. Zo weet je namelijk van welke weg en dus welke navigatie je gebruik kunt maken. Een bromfiets mag niet harder dan 45 km/u en een snorfiets mag niet harder dan 25 km/u. Een bromfiets mag de weg op en de snorfiets moet gebruik maken van de fietspad. Door deze verschillen is het belangrijk om te kijken naar de soort navigatie. Heb je een snorfiets? Dan kan je beter gebruik maken van een fietsnavigatie. Met een bromfiets kan je gebruik maken van een motornavigatie.

Voor -en nadelen navigatie

De scooter navigatie brengt voor -en nadelen met zich mee. Laten we beginnen met de voordelen:

  • Weerbestendig
  • Geen reflecterend beeldscherm
  • Navigatie kan verbinden met je telefoon
  • Geen internet nodig voor het navigeren

De nadelen:

  • Hoge prijs
  • Navigatie uitkiezen op basis van de soort scooter die je hebt
  • Navigatie vereist updates

Het gemak van een telefoonhouder

Tegenwoordig heeft iedereen een goed werkend smartphone. Smartphones worden beter en beter. Dit geldt ook voor de smartphone apps. Zo zijn de navigatie apps verbeterd en zijn ze tegenwoordig ook scooter-vriendelijk. Het enige wat je nodig hebt is een stevige telefoonhouder. Bevestig je telefoon in de houder, start je navigatie en je kan rijden. De telefoonhouder is niet alleen handig voor als je gebruik wilt maken van de navigatie. Als je wilt bellen of muziek wilt luisteren, is een telefoonhouder super handig. Het zorgt ervoor dat je handsfree kan gaan bellen. Zo houd je niet alleen het verkeer veilig, maar kan je ook alle belletjes beantwoorden.

Veilig rijden met gemak

Wat is nou de beste optie als navigatie? Als je wilt gaan voor gemak dan heb je genoeg aan een telefoonhouder. Wil je gebruik maken van geavanceerde navigatiesystemen? Dan kan je een speciale navigatiesysteem aanschaffen. Toch zullen de meeste scootergebruikers genoeg hebben aan hun telefoon. Het is belangrijk om een stevige telefoonhouder aan te schaffen. Wij verkopen stijlvolle telefoonhouders van hoge kwaliteit. Onze telefoonhouders zijn universeel, ze passen dus op elke smartphone. Ook makkelijk navigeren? Bekijk onze telefoonhouders hier.

Meer tips & tricks voor jouw telefoonhouder?

Nieuw verkooppunt > DERBYSCOOTERS

Nieuw verkooppunt > DERBYSCOOTERS

MANOS LIBRES heeft Derbyscooters toegevoegd als nieuw verkooppunt! Derbyscooters is gevestigd in Assendelft. Zij houden zich bezig met de inkoop en verkoop van Vespa Sprint, reparaties, styling en onderhoud. Derbyscooters kan u nu ook voorzien van telefoonhouders van...

Lees meer
Grote problemen met E10-benzine in scooters

Grote problemen met E10-benzine in scooters

In de media en bij scooterbedrijven is veel te doen rond de nieuwe E10 Euro95 benzine. Vooral kleinere motoren zoals die in scooters blijken extra gevoelig voor het hogere percentage bioalcohol in die brandstof met extra bio-ethanol. De schade kan fors zijn en dealers...

Lees meer
Wist je dat!?

Wist je dat!?

Wij hebben onze verpakkingen vernieuwd. NIeuw op de verpakking is onder andere de QR code. De QR code kan je scannen door de camera van je smartphone er op te richten.         22-09-2020 Door: MANOS LIBRES Verpakking gemaakt door WE BOX IT.

Lees meer
Tweede Kamer eist snelle invoering helmplicht snorfiets

Tweede Kamer eist snelle invoering helmplicht snorfiets

Er moet zo snel mogelijk een helmplicht komen voor de snorfiets, vindt de Tweede Kamer. Minister Van Nieuwenhuizen wil eerst meer onderzoek doen, maar volgens een Kamermeerderheid is dat nergens voor nodig. Al langer klinkt de roep om invoering van een helmplicht voor...

Lees meer
Snorfiets in Utrecht gaat dit jaar nog naar de rijbaan

Snorfiets in Utrecht gaat dit jaar nog naar de rijbaan

De kogel is door de kerk: snorfietsers moeten later dit jaar in Utrecht naar de rijbaan. Volgens de gemeente wordt hierdoor het verkeer veiliger en zorgt het voor een afname van overlast. Het is al langer een wens van de Utrechtse gemeenteraad om snorfietsen van het...

Lees meer

Waarom u voor MANOS LIBRES kiest

Kwaliteit en topgarantie. Daar doen wij het voor.

Universeel

Onze telefoonhouders zijn universeel. Ze zijn geschikt voor elke smartphone.

Eenvoudig te bevestigen op jouw scooter

Onze telefoonhouders zijn makkelijk te bevestigen. Zo kun je snel veilig de weg op.

Te plaatsen op het windscherm en spiegel

Of je nou een windscherm hebt of een spiegel, onze telefoonhouders passen op beide.

Stijlvolle houders

Onze houders zijn niet alleen praktisch, maar ze zien er ook is nog stijlvol uit.

Betaalbaar

Onze telefoonhouders zijn betaalbaar, zodat iedereen veilig de weg op kan.

Verantwoord rijden op de scooter

Op zoek naar een telefoonhouder voor je scooter?

Voorkom een boete en ga veilig de weg op. Onze telefoonhouders zijn stevig en stijlvol. Bezoek onze webshop voor de telefoonhouders.