Gratis verzending NL & BE
Snelle levering
30 Dagen bedenktijd
Veilig & achterafbetalen

Scooter navigatie

Maak jij ook veel gebruik van je scooter? Even weg van de wereld en lekker de weg op met je scooter. De scooter is een handige vervoermiddel, vooral als je in een drukke stad woont. Geen files, gratis parkeren en er kan iemand achterop. Door de talloze voordelen van de scooter is het ook logisch dat je het veel gebruikt. Zo bezoek je zeker ook veel nieuwe plekken met je scooter. Als je ervan houdt om nieuwe plekken te bezoeken met je scooter, dan is een navigatie onmisbaar. Maar wat is eigenlijk de beste navigatie voor je scooter?

Net zoals voor de auto, zijn er ook navigaties voor de scooter. Er zijn verschillende merken die een navigatie voor je scooter aanbieden. Ik hoor je het al denken. Kan je niet gewoon je telefoon gebruiken? Elke smartphone heeft namelijk een ingebouwde navigatiesysteem. Dat is precies waar we in dit artikel op ingaan. Wat is beter een speciale navigatie voor de scooter of je smartphone?

Download onze brochure en ontdek welke telefoonhouder geschikt is voor jouw smartphone!

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang gratis onze brochure in je mailbox. 

Scooter navigatiesysteem

Er zijn verschillende merken die speciale navigaties leveren. TomTom en Garmin zijn de bekendste merken. Wel is het duidelijk dat het lastig is om een navigatie speciaal voor de scooter te vinden. De navigatie merken richten zich vooral op auto, motor en fiets. Auto en motor maken gebruik van de autowegen en de fiets van de fietspad. Als je een scooter hebt moet je goed kijken naar of je een bromfiets of snorfiets hebt. Zo weet je namelijk van welke weg en dus welke navigatie je gebruik kunt maken. Een bromfiets mag niet harder dan 45 km/u en een snorfiets mag niet harder dan 25 km/u. Een bromfiets mag de weg op en de snorfiets moet gebruik maken van de fietspad. Door deze verschillen is het belangrijk om te kijken naar de soort navigatie. Heb je een snorfiets? Dan kan je beter gebruik maken van een fietsnavigatie. Met een bromfiets kan je gebruik maken van een motornavigatie.

Voor -en nadelen navigatie

De scooter navigatie brengt voor -en nadelen met zich mee. Laten we beginnen met de voordelen:

  • Weerbestendig
  • Geen reflecterend beeldscherm
  • Navigatie kan verbinden met je telefoon
  • Geen internet nodig voor het navigeren

De nadelen:

  • Hoge prijs
  • Navigatie uitkiezen op basis van de soort scooter die je hebt
  • Navigatie vereist updates

Het gemak van een telefoonhouder

Tegenwoordig heeft iedereen een goed werkend smartphone. Smartphones worden beter en beter. Dit geldt ook voor de smartphone apps. Zo zijn de navigatie apps verbeterd en zijn ze tegenwoordig ook scooter-vriendelijk. Het enige wat je nodig hebt is een stevige telefoonhouder. Bevestig je telefoon in de houder, start je navigatie en je kan rijden. De telefoonhouder is niet alleen handig voor als je gebruik wilt maken van de navigatie. Als je wilt bellen of muziek wilt luisteren, is een telefoonhouder super handig. Het zorgt ervoor dat je handsfree kan gaan bellen. Zo houd je niet alleen het verkeer veilig, maar kan je ook alle belletjes beantwoorden.

Veilig rijden met gemak

Wat is nou de beste optie als navigatie? Als je wilt gaan voor gemak dan heb je genoeg aan een telefoonhouder. Wil je gebruik maken van geavanceerde navigatiesystemen? Dan kan je een speciale navigatiesysteem aanschaffen. Toch zullen de meeste scootergebruikers genoeg hebben aan hun telefoon. Het is belangrijk om een stevige telefoonhouder aan te schaffen. Wij verkopen stijlvolle telefoonhouders van hoge kwaliteit. Onze telefoonhouders zijn universeel, ze passen dus op elke smartphone. Ook makkelijk navigeren? Bekijk onze telefoonhouders hier.

Meer tips & tricks voor jouw telefoonhouder?

Van snorfiets naar bromfiets

Van snorfiets naar bromfiets

Wil jij je snorfiets laten ombouwen naar bromfiets? Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. In dit artikel vertellen we je precies hoe je dit kunt doen en waar je op moet letten.

Lees meer
Helmplicht snorfiets

Helmplicht snorfiets

Vanaf 1 januari 2023 zal de helmplicht voor snorfietsen ingaan. We vertellen je wat dit inhoudt en wat voor gevolgen dit voor jou kan hebben.

Lees meer
Telefoonhouder Vespa

Telefoonhouder Vespa

Een goede telefoonhouder is belangrijk als je op je vespa rijdt. Wij geven je enkele tips waar je op moet letten als je opzoek bent naar een telefoonhouder.

Lees meer
Beste telefoonhouder motor

Beste telefoonhouder motor

Ben jij opzoek naar de beste telefoonhouder voor jou motor? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ontdek de 4 belangrijkste punten.

Lees meer
Telefoonhouder spiegel

Telefoonhouder spiegel

Als je dit artikel leest ben je vast opzoek naar een telefoonhouder die je aan de spiegel kunt bevestigen van jouw scooter. We kunnen nu vast stellen dat u op de juiste plek bent. In dit artikel lees je namelijk over...

Lees meer
Scooter tour?

Scooter tour?

Niks vergeten met deze inpaklijsten! Ben je van plan om een flinke rit te maken of ga je op vakantie met de scooter ? Dan is het belangrijk dat je niks vergeet en onderweg niet voor verassingen komt te staan. Om tijd te besparen hebben we twee lijstjes gemaakt met de...

Lees meer
Telefoonhouder windscherm

Telefoonhouder windscherm

Het is niet toegestaan om je telefoon in je hand te hebben als je op de scooter rijdt. Wanneer je een smartphone gebruikt als muziekspeler of als navigatiesysteem, dan heb je dus een degelijke telefoonhouder voor de...

Lees meer
Scooter route? 6 toffe plekken om te bezichtigen.

Scooter route? 6 toffe plekken om te bezichtigen.

Het is een grote hobby van veel Nederlanders. Het maken van een leuke tocht op de scooter op een vrije zaterdagmiddag of een aangename warme vakantiedag. Er zijn gelukkig talloze mooie plekken te ontdekken in Nederland die allemaal zijn te bereiken met de scooter....

Lees meer
Telefoonhouder scooter waterdicht

Telefoonhouder scooter waterdicht

Bang dat jouw telefoon stuk gaat door waterschade? Voorkom dit risico door gebruik te maken van een waterdichte telefoonhouder. Een waterdichte telefoonhouder is niet alleen bestand tegen waterschade maar heeft ook de functie om jou te voorzien van navigatie. Door het...

Lees meer
Telefoonhouder scooter

Telefoonhouder scooter

Lekker een rondje rijden op de scooter, maar wordt je plotseling gebelt? Daar ga je weer. Je remt af, de scooter zet je langs de kant en dan probeer je ook nog eens jouw telefoon uit je zak te krijgen. Allemaal heel erg vervelend, dus misschien is een telefoonhouder...

Lees meer

Waarom u voor MANOS LIBRES kiest

Kwaliteit en topgarantie. Daar doen wij het voor.

Universeel

Onze telefoonhouders zijn universeel. Ze zijn geschikt voor elke smartphone.

Eenvoudig te bevestigen op jouw scooter

Onze telefoonhouders zijn makkelijk te bevestigen. Zo kun je snel veilig de weg op.

Te plaatsen op het windscherm en spiegel

Of je nou een windscherm hebt of een spiegel, onze telefoonhouders passen op beide.

Stijlvolle houders

Onze houders zijn niet alleen praktisch, maar ze zien er ook is nog stijlvol uit.

Betaalbaar

Onze telefoonhouders zijn betaalbaar, zodat iedereen veilig de weg op kan.

Verantwoord rijden op de scooter

Op zoek naar een telefoonhouder voor je scooter?

Voorkom een boete en ga veilig de weg op. Onze telefoonhouders zijn stevig en stijlvol. Bezoek onze webshop voor de telefoonhouders.