Gratis verzending NL & BE
Snelle levering
30 Dagen bedenktijd
Veilig & achterafbetalen

Retourneren

Product retourneren?

Heb je het verkeerde product besteld? Of is het product niet naar wens? Dan kun je het product retourneren door het retourformulier op onze website in te vullen. Bij MANOS LIBRES heb je 30 dagen bedenktijd. De bedenktijd gaat in na ontvangst van jouw bestelling en binnen de bedenktijd kun je zonder reden afzien van jouw aankoop.

Bekijk eerst onze veelgestelde vragen op deze pagina voor je het retourformulier invult.

Houd je rekening met ons?

We vragen je vriendelijk om geen meerdere telefoonhouders bewust te bestellen, om vervolgens meerdere te retourneren. Bijvoorbeeld voor het uitproberen van de telefoonhouders. MANOS LIBRES bewaakt graag zijn kwaliteit, maar we blijven een kleine onderneming. Hierdoor kan het lastig zijn om alle retouringen te verwerken. Heb je vragen over welke telefoonhouder het beste bij jouw scooter past? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het retourneren van je product? Het kan zo zijn dat jouw vraag al eerder is beantwoord. Bekijk of jouw vraag hiertussen staat of bekijk onze veelgestelde vragen pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Hoe kan ik mijn retour aanmelden bij MANOS LIBRES?

Als je een bestelling wilt retour sturen verzoeken we u om het retourformulier in te vullen.

Wat mag je met het product doen tijdens de bedenktijd?

Je moet het product kunnen beoordelen om na te gaan of je het wilt behouden. Je mag de verpakking daarom openmaken om het product te bekijken. Uiteraard mag de verpakking en het product niet beschadigen.

Als wij de verpakking of het product beschadigd retour ontvangen kunnen wij het product niet meer als nieuw verkopen en krijgt u maar 50% van uw aankoopbedrag terug.

Zijn er kosten aan verbonden als ik een bestelling retour wil sturen?

Als je een nieuwe bestelling bij ons plaatst betalen wij de verzendkosten voor je. Als je een bestelling retour wilt sturen naar ons dan zijn de verzendkosten voor jou.

Is jouw product incompleet geleverd of defect?

Neem dan contact met ons op. Wij zullen je verder helpen.

Hoe snel wordt mijn retour verwerkt?

Wij verwerken jouw retour binnen 2-3 werkdagen na ontvangst.

Hoe snel heb ik mijn betaling retour?

Zodra de retour verwerkt is zullen wij binnen 5 werkdagen overgaan tot retourbetaling.

Wij retourneren jouw betaling op dezelfde manier als dat je jouw betaling hebt gedaan (iDeal via iDeal, Creditcard via Creditcard).

Stijlvol en veilig

Een nieuwe telefoonhouder uitkiezen?

Bezoek onze webshop. We hebben universele telefoonhouders. Welke telefoonhouder neem jij?