Gratis verzending NL & BE
Snelle levering
30 Dagen bedenktijd
Veilig & achterafbetalen

Garantie

Garantie op producten

Bij de aankoop van een product van MANOS LIBRES heb je altijd recht op een wettelijke garantie. Dit betekent dat je altijd recht hebt op een goed product. Onze producten moeten bij normaal gebruik minimaal 2 jaar zonder problemen mee kunnen gaan. Als een product van MANOS LIBRES niet in goede staat is, heb je recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van geld.

Een product is niet in goede staat als:

– Het niet compleet is;
– Het beschadigd is;
– Het kapot is of het niet goed doet;
– Je er niet mee kunt doen wat MANOS LIBRES heeft gezegd.

Zelf product beschadigd?

Is het probleem met het product jouw schuld? Dan heb je geen recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van geld. Heb je het product normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heb je geen recht op gratis reparatie. Als er binnen 6 maanden na aankoop iets mis is met een product van MANOS LIBRES, moet MANOS LIBRES bewijzen dat dit jouw schuld is. Bijvoorbeeld door aan te tonen dat je het product niet goed hebt gebruikt. Gaat het product na 6 maanden of langer kapot? Dan moet je bewijzen dat dit niet jouw schuld is en dat het aan het product ligt. MANOS LIBRES streeft er naar om ten alle tijden met een goede oplossing te komen voor de klant!

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bekijk of je vraag hieronder staat of bekijk onze veelgestelde vragen pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Zijn de MANOS LIBRES telefoonhouders geschikt voor mijn scooter?

De telefoonhouders van MANOS LIBRES zijn universeel en geschikt om te bevestigen op een windscherm of spiegel.

De minimale omtrek van het windscherm- en/of spiegelbeugel moet minimaal 3,3 cm zijn (diameter 0,8 mm).

De maximale omtrek van het windscherm- en/of spiegelbeugel mag maximaal 4 cm zijn (diameter 1 cm).

Welke telefoonhouders zijn geschikt voor een scooter met windscherm?

Type S s geschikt voor zowel een lage windscherm als een hoge windscherm. De telefoonhouders van MANOS LIBRES zijn te bevestigen op het windscherm mits de beugel van het windscherm rond is.

Kan ik de telefoonhouder bevestigen op mijn spiegel?

Als je scooter geen windscherm heeft, dan kan je de telefoonhouder bevestigen op je spiegel. De meeste scooters zijn tegenwoordig voorzien van een spiegel.
Als de brommer of scooter na 31 december 2006 is gebouwd dan is de linkerspiegel zelfs wettelijk verplicht. De telefoonhouders van MANOS LIBRES zijn te bevestigen op de spiegel mits de beugel van de spiegel rond is.

Moet ik verzendkosten betalen?

Wij versturen iedere bestelling gratis via pakketpost.

Wanneer wordt mijn pakket geleverd?

Online bestellingen zijn binnen 1 à 2 dagen in huis. Wij verwerken jouw bestelling binnen 24 uur na ontvangst van de betaling. Voor verzendingen in Nederland hebben PostNL en DHL doorgaans 24 uur nodig. Voor bestellingen naar België of Luxemburg heeft PostNL doorgaans 24-48 uur nodig.

Via welke bezorgdiensten leveren jullie?

Wij verzenden onze producten via PostNL en DHL. Je ontvangt een track & trace code van ons, zodat je jouw bestelling kunt volgen.

Stevig en modieus

Benieuwd naar onze telefoonhouders?

Bezoek onze webshop en bekijk onze assortiment.